Dopravná nehoda medzi Popradom a Hozelcom, jazdili bez vod. preukazov

25.09.2006 Celý región

Dopravná nehoda medzi Popradom a obcou Hozelec:\r\nPopradskí dopravní policajti vyšetrujú dopravnú nehodu štyroch nákladných áut a jedného osobného auta, ktorá...
Dopravná nehoda medzi Popradom a obcou Hozelec:
Popradskí dopravní policajti vyšetrujú dopravnú nehodu štyroch nákladných áut a jedného osobného auta, ktorá sa stala dnes o 08:50 h na ceste mdezi Popradom a obcou Hozelec.

43 ročný vodič nákladného auta Renault s prívesom pri vjazde do Popradu sa plne nevenoval vedeniu vozidla a narazil do pred ním idúceho osobného auta Toyota Avensis, ktoré z dôvodu tvorenia sa kolóny spomaľovalo. Následkom nárazu odhodilo osobné auto do prismeru, kde sa zrazilo s nákladným autom Liaz. Po tomto náraze odhodilo osbné auto do prívesu nákladného auta, ktoré doňho narazilo zo zadu. Vodič nákladného auta Renault navyše zo zadu narazil do poľského nákladného auta Mercedes a ten následne narazil do pred ním stojaceho prívesu ďalšieho nákladného auta Mercedes. Pri nehode utrpel 37 ročný vodič Toyoty z Levoče ťažké zranenia. Ľahké zranenia utrpel 58 ročný vodič Liazky. Na vozidlách vznikla hmotná škoda 2 050 000. - Sk. Ani u jedného vodiča nebolo zistené požitie alkoholických nápojov.

Jazdili bez vodičský preukazov:
Vranovskí policajti obvinili z prečinu marenia úradného rozhodnutia dvoch mužov z Vranovského okresu.
V sobotu v nočných hodinách bol Hanušovciach nad Topľou zastavený a kontrolovaný policajnou hliadkou 21 ročný muž z obce Vechec, okr. Vranov n/Topľou. Pri kontrole policajti zistili, že muž nemá vodičský preukaz, nakoľko má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov.
V nedeľu v noci bol vo Vranove n/Topľou zastavený policajnou hliadkou 26 ročný Stropkovčan. Aj u neho pri kontrole zistili policajti, že nemá vodičský preukaz, pretože má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov.
Obaja muži mali zákaz viesť motorové vozidlá po dobu 12 mesiacov.
 

Vyberte región

mark